Patina lui Bobby Flay Amandine cu lămâie conservată
Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Amandina de Skate a lui Bobby Flay cu lămâie conservată ar putea fi o mare pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de skate, unt, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Margherita a lui Bobby Flay, Sosul de grătar al lui Bobby Flay, și BlackBerry Shakes (Bobby Flay) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (12 inci) din oțel inoxidabil sau fontă la foc mediu, până la fumat ușor. Condimentați aripile de skate cu sare și piper, apoi dragați pe ambele părți în făina condimentată. Atingeți orice exces, apoi cu grijă jumătate din aripile de skate în ulei.
Căutați aripile de skate până se rumenesc, 2-3 minute, apoi răsturnați și continuați să gătiți pe cealaltă parte până când carnea începe să se descuameze.
Scoateți pe o farfurie și păstrați-vă cald în timp ce repetați cu aripile de skate rămase.
Ștergeți tigaia și readuceți-o la foc.
Adăugați untul și gătiți până când spuma dispare și începe să devină nucă și maro.
Adăugați lămâile conservate (dacă folosiți) și migdalele și gătiți până când migdalele sunt aurii.
Adăugați sucul parsely și lămâie (dacă utilizați) pentru a opri procesul de gătit.
Se ia de pe foc, se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.