Pateul plugarului
Pate reteta Plugarului ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 40 minute. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 31 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată murată, coajă de brânză bogată în grăsimi, brânză semi-fermă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Burgerii lui Ploughman, Salata plugarului, și Ploughman ' s rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron combinați brânza rasă, brânza moale, marmelada, untul și ceapa perlată.
Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Puneți amestecul pe o bucată lungă de folie de plastic, apoi formați ușor într-un tub, astfel încât amestecul să fie complet închis în folia de plastic.
Lăsați amestecul să stea la frigider cel puțin 30 de minute și până la câteva zile. Feliați Plugarul P. P. A. și serviți cu pâine prăjită și niște Nasturel ușor îmbrăcat.