Jo's Chicken Liver Pate este un aperitiv primar și fără gluten. O porție conține 145 de calorii, 8 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați usturoi, capere, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Liver Pâté – Cel mai mătăsos și mai cremos mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pateul de ficat de pui și Chicken Liver Pate.
Instrucțiuni
1
Amestecați ficații de pui și laptele într-un castron. Lăsați deoparte la macerat timp de 2 ore, apoi scurgeți și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Prune
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, cimbrul, foile de dafin și ficatul de pui scurs. Gătiți și amestecați până când ficații s-au întărit la exterior, dar sunt încă roz pe interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
3
Transferați ficații de pui într-un castron și turnați vinul în tigaie. Fierbeți până când vinul s-a redus la 1/4 din volumul inițial, apoi întoarceți ficații în tigaie și continuați să gătiți până când nu mai devine roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
Glazura De Prune
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Răzuiți ficații într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați caperele, sare și piper. Se face piure până la omogenizare, apoi se răzuiește amestecul într-un vas de servire. Acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider cel puțin 4 ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.