Pate de ficat de pui al lui Jo

Pate de ficat de pui al lui Jo
Jo's Chicken Liver Pate este un aperitiv primar și fără gluten. O porție conține 145 de calorii, 8 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați usturoi, capere, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Liver Pâté – Cel mai mătăsos și mai cremos mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pateul de ficat de pui și Chicken Liver Pate.

Instrucțiuni

1
Amestecați ficații de pui și laptele într-un castron. Lăsați deoparte la macerat timp de 2 ore, apoi scurgeți și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, cimbrul, foile de dafin și ficatul de pui scurs. Gătiți și amestecați până când ficații s-au întărit la exterior, dar sunt încă roz pe interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
3
Transferați ficații de pui într-un castron și turnați vinul în tigaie. Fierbeți până când vinul s-a redus la 1/4 din volumul inițial, apoi întoarceți ficații în tigaie și continuați să gătiți până când nu mai devine roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
Glazura De PruneGlazura De Prune
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Răzuiți ficații într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați caperele, sare și piper. Se face piure până la omogenizare, apoi se răzuiește amestecul într-un vas de servire. Acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider cel puțin 4 ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
CapereCapere
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Cu Migdale (3,52 Uncii) , TocateCu Migdale (3,52 Uncii) , Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, OptionalCapsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista