Pat ' s Roast Beef
Pat friptură de vită este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 426 calorii, 52G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,09 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Un amestec de carne de vită, vin, făină de sos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Friptura de vită a mamei, Friptură De Vită, și Cel Mai Bun Vreodată Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează carnea de vită cu sare și piper, după gust.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați carnea și căutați pe toate părțile.
Adăugați ciupercile și ceapa într-un bol și amestecați restul de 2 linguri de ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă.
Adăugați în tigaie în jurul fripturii.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 130 de grade F, aproximativ 40 de minute.
Scoateți friptura din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Scoateți ceapa și ciupercile din tigaie.
În timp ce carnea de vită se odihnește, pregătiți sosul.
Puneți tigaia la foc mic.
Adăugați vinul și stocul, în timp ce răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Bateți făina până când sosul este îngroșat și neted.
Feliați carnea de vită în felii foarte subțiri.
Se transferă într-un platou și se servește cu ciupercile, ceapa și sosul.