Pastă de usturoi prăjită umplută și hamburgeri cu brânză albastră

Pastă de usturoi prăjită umplută și hamburgeri cu brânză albastră
Umplute pastă de usturoi prăjită și brânză albastră hamburgeri Ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1379 calorii. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de ulei de măsline, pâine crustă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Brânză albastră prăjită și smochine umplute cu nuci, Conopidă prăjită cu brânză albastră, usturoi și rodie, și Cartofi prăjiți cu usturoi cu brânză albastră și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul. Într-un castron, amestecați carnea. Forma 4 (3-uncie patties) folosind o lingura. Împingeți-le în jos și faceți mici indentări în mijloc pentru a ține aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați o linguriță de pastă de usturoi în mijlocul fiecărei plăcinte și adăugați o bucată mică de brânză albastră ascunsă chiar deasupra pastei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
3
Adăugați o răsucire bună de piper negru. Luați încă o lingură de carne de 3 uncii, faceți-o plată în mână și așezați-o chiar deasupra celeilalte jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Luați degetele și sigilați cele 2 chiftele în sus și refrigerați până când sunteți gata de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Între timp: împărțiți bucățile de pâine și scoateți o parte din Centrul moale pentru a face o gaură pentru burger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Așezați pâinea cu fața în jos pe grătar pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați burgerul în pâine și acoperiți cu condimentele preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți o cratiță rezistentă la cuptor pe plită. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline extravirgin. Apoi, adăugați cuișoarele și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Lăsați cuișoarele să înceapă să se caramelizeze, apoi puneți tigaia în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Prăjiți cuișoarele la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc frumos. (Pornirea usturoiului pe aragaz va economisi cel puțin 20 de minute de timp de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lasă să se răcească.
13
Când este suficient de rece pentru a se descurca ușor, puneți usturoiul prăjit într-un castron mic, amestecați cu o furculiță și adăugați ulei din tigaie până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista