Pastă de usturoi prăjită umplută și hamburgeri cu brânză albastră

Umplute pastă de usturoi prăjită și brânză albastră hamburgeri Ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1379 calorii. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de ulei de măsline, pâine crustă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Brânză albastră prăjită și smochine umplute cu nuci, Conopidă prăjită cu brânză albastră, usturoi și rodie, și Cartofi prăjiți cu usturoi cu brânză albastră și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Într-un castron, amestecați carnea. Forma 4 (3-uncie patties) folosind o lingura. Împingeți-le în jos și faceți mici indentări în mijloc pentru a ține aromele.
Așezați o linguriță de pastă de usturoi în mijlocul fiecărei plăcinte și adăugați o bucată mică de brânză albastră ascunsă chiar deasupra pastei de usturoi.
Adăugați o răsucire bună de piper negru. Luați încă o lingură de carne de 3 uncii, faceți-o plată în mână și așezați-o chiar deasupra celeilalte jumătăți.
Luați degetele și sigilați cele 2 chiftele în sus și refrigerați până când sunteți gata de grătar.
Între timp: împărțiți bucățile de pâine și scoateți o parte din Centrul moale pentru a face o gaură pentru burger.
Așezați pâinea cu fața în jos pe grătar pentru a prăji.
Așezați burgerul în pâine și acoperiți cu condimentele preferate.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți o cratiță rezistentă la cuptor pe plită. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline extravirgin. Apoi, adăugați cuișoarele și condimentați cu sare și piper.
Lăsați cuișoarele să înceapă să se caramelizeze, apoi puneți tigaia în cuptorul preîncălzit.
Prăjiți cuișoarele la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc frumos. (Pornirea usturoiului pe aragaz va economisi cel puțin 20 de minute de timp de prăjire).
Când este suficient de rece pentru a se descurca ușor, puneți usturoiul prăjit într-un castron mic, amestecați cu o furculiță și adăugați ulei din tigaie până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, timp de până la 1 săptămână.