Pastramă și secară Panzanella

Pastramă și secară Panzanella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastrami și Rye Panzanellan. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate, castraveți persani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Salată de Panzanella de secară cu varză de Bruxelles, Pastramă și vinetă Dijon, Pâine De Secară Daneză, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 km.f cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți ceapa într-un castron și acoperiți cu 1 până la 2 căni de apă rece. Rotiți apa în jur și frecați feliile cu mâinile. Se strecoară și se repetă procesul de două sau trei ori, lăsând feliile să se înmoaie și schimbând apa la intervale de 10 minute. (Înmuierea cepei crude în apă rece înmoaie mușcătura aspră.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți până când marginile sunt crocante și aurii, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
5
Pe o tăietură, tocați mărunt usturoiul cu 1/4 linguriță de sare. Folosind atât lama, cât și partea plată a cuțitului unui bucătar, tocați și răzuiți amestecul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
6
Puneți uleiul și oțetul într-un castron, adăugați pasta de usturoi șise amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-un castron mare, combinați pâinea răcită, roșiile și 1/4 linguriță de sare. Tospentru a combina, apăsând ușor roșiile puțin pentru a elibera o parte din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Cojiți castraveții într-un model de zebră și tăiați pe diagonală în jumătăți de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
9
Scurgeți și uscați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Adăugați ceapa, castravetele, țelina,frunzele de busuioc, pastrama și frunzele de pătrunjel în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
CastraveteCastravete
PastramăPastramă
țelinățelină
CeapăCeapă
11
Împingeți împreună pansamentul, adăugați-lla salată și aruncați ușor pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Din salate: dincolo de castron: rețete extraordinare pentru mâncarea de zi cu zi de Mindy Fox. Text de Mindy Fox, 2012; fotografii de Ellen Silverman, 2012. Publicat în 2012 de Kyle Books.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista