Pastramă la grătar, marmeladă elvețiană și ceapă dulce pe secară

Pastramă la grătar, marmeladă elvețiană și ceapă dulce pe secară
Pastrami la grătar, marmeladă elvețiană și ceapă dulce pe secară ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $9.8 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1944 calorii, 69G de proteine, și 87G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sandvișuri, dar vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați dulci și fierbinți la grătar cu marmeladă de ceapă la grătar și ardei roșii, Pastramă și ceapă caramelizată brânză la grătar, și Marmeladă De Ceapă Dulce De Roșii.

Instrucțiuni

1
Faceți marmeladă: topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, zahărul, sarea și piperul, amestecând bine pentru a combina. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați oțet și vin. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost absorbita si ceapa este moale si lipicioasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
VinVin
4
Lasă marmelada să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
5
Faceți sandvișuri: întindeți uniform o parte a fiecărei felii de pâine cu 1/2 lingură. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
6
Întindeți partea desfăcută a 2 felii cu 1 1/2 lingură. marmeladă fiecare, apoi deasupra cu Pastramă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
PastramăPastramă
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți muștarul pe partea desfăcută a celor 2 felii de pâine rămase și așezați fiecare, cu partea unsă în sus, pe felii de Pastramă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastramăPastramă
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați sandvișuri și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți și brânza se topește, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Faceți înainte: marmelada păstrează până la 2 săptămâni, acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate38
Revista