Pastrami Burger Bomb
Bomba Burger Pastrami ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.22 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 704 calorii, 37g de proteine, și 48G de grăsime. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chifle de burger, gust de murături, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pastrama Burger, Rocky Mountain Pastrami Burger, și Bomba cu zmeură a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită în patru chiar și cinci porții de uncie, apăsând ușor fiecare într-un patty de aproximativ 4 1/2 inci lățime. Acoperiți cu plastic și dați-l la frigider până când este necesar. Între timp, combinați maioneza, ketchup-ul, oțetul, zahărul și savurați într-un castron mic. Se amestecă cu lingura pana se omogenizeaza. Pune deoparte.
Așezați cât mai multă Pastramă poate încăpea într-un singur strat într-o tigaie sau plită antiaderentă sau din fontă de 12 inci și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana cand pastrama este bine rumenita si crocanta pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 45 de secunde mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu pastrama rămasă, așezând direct pe tigaia fierbinte, folosind câte loturi este necesar (probabil că veți avea nevoie de aproximativ trei loturi). Puneți pastrama deoparte până când este nevoie.
Întoarceți tigaia goală la căldură (lăsați grăsimea Pastramă) și adăugați două chifle, tăiate în jos. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Repetați cu chiflele rămase. Pune deoparte
Întoarceți tigaia la căldură. Condimentați Generos chiftelele de burger cu sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti pana se rumeneste bine pe ambele parti si Centrul burgerului citeste 130 de grade pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu rar, aproximativ 5 minute in total, flipping si adaugand branza la jumatate de gatit. În timp ce burgerii gătesc, împărțiți amestecul de maioneză și cole slaw uniform între chiflele de jos. Se acoperă cu burgeri fierți, Pastramă crocantă și blaturi de chifle.