Pastitsio de miel și vinete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de piper, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pastitsio de vinete și vițel, Pastan și caserola de miel (Pastitsio), și Vinete Și Miel Al Forno.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala grea de 4 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mielul și saut-ul la foc moderat, amestecând și rupând bulgări, până când nu mai sunt roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Se adauga usturoiul, sarea, oregano, scortisoara, zaharul si piperul si saut-ul, amestecand, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Zahăr
Sare
4
Se amestecă vinetele și roșiile și se fierbe ușor, acoperite, amestecând ocazional, până când vinetele sunt doar fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Tomate
5
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, încă aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, apoi amestecați făina și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți laptele și adăugați cățelul de usturoi și cățelul întreg, apoi aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cuișoare întregi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați feta, sare și piper și gătiți, amestecând energic, până când brânza este bine încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Brânză Feta
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți ouăle într-un castron mare și adăugați treptat sos la ouă, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana doar al dente, apoi scurgeti-le intr-o strecuratoare. Aruncați jumătate din paste cu sos de miel și jumătate cu sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Paste
Apă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Se toarnă pastele cu sos de miel într-un vas de copt larg de 3 litri, răspândindu-se uniform. Lingurați pastele cu sos de brânză deasupra, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Paste
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Coaceți pastitsio, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când clocotește și blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.