Pastitsio
Pastitsio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 437 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pastitsio, Pastitsio, și Pastitsio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind timpul minim de gatire.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita si ceapa in ulei 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este fiarta bine si ceapa este frageda; scurgere. Se amestecă roșiile, sarea și scorțișoara. Gatiti 3 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu-mic. Se amestecă făina. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si clocoteste. Creșteți căldura la mediu-mare. Adăugați treptat lapte, amestecând continuu până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă nucșoara și 1/2 cană de brânză până se topește. Se amestecă încet ouăle bătute cu sârmă până se omogenizează. Aranjați pastele pe lungime în vasul de copt. Se acoperă cu amestec de carne de vită și sos.
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.