Pastele de pește ale contesei (nu desculț)
Pastanul de pește al contesei (nu desculț) este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $6.87 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food52 are 16 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, linguină, jumătate de pahar de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Contesa Desculță, Desculț Contessa Pecan Plăcintă, și Barefoot Contessa ' s Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
tăiați roșiile aproximativ
deskin pește și tăiat în bucăți de dimensiuni mușcate
se sotează trei linguri de ulei cu usturoi timp de aproximativ două minute la foc mediu
adăugați pește, amestecând cu grijă până se rumenesc. încearcă să nu te desparți.
odată rumenit, adăugați sare și piper, apoi jumătate de pahar de vin alb și dați foc. se amestecă cu grijă până când vinul este aproape evaporat.
între timp, încălziți oala cu apă fierbinte pentru paste, sărate Generos.
când vinul este aproape evaporat, reduceți focul, adăugați roșiile și gătiți timp de aproximativ 10 minute
adăugați capere (prefer doar să scutur sarea de pe ele decât să le spăl), pătrunjel și măsline. din nou amestecați cu atenție: nu doriți să transformați acest lucru în piure de pește. când sucul de roșii este eliberat și sosul se îngroașă, opriți focul. vrei roșiile puțin crude.
adăugați cu grijă sosul la paste la foc mic. se amestecă ușor un minut sau două și se servește.