Paste și sos de carne Rita
Rita ' s Pastan și sos de carne este un lactate gratuit felul principal. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 711 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de paste farfalle, morcovi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Pastan și sos de carne, Sos de carne pentru Paste, și Paste Penne cu sos de carne.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați carnea de vită măcinată, ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand carnea se rumeneste uniform.
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă morcovii, ardeiul gras, roșiile tăiate cubulețe și roșiile înăbușite cu suc. Condimentează cu pudră de ceapă, pătrunjel, piper cayenne, sare și piper. Acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă sosul de roșii și zahărul. Simmer încă 15 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; se scurge. Aruncați pastele cu sos de carne până când sunt acoperite uniform și serviți cu Gorgonzola mărunțită.