Paste și năut: Minestra di Paste e Ceci

Pastan și năut: Minestra di Pastan e Ceci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 438 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați năut, ulei de măsline extra virgin, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Pastan e ceci (Pastan și năut), Pastan e Ceci (Paste cu năut), și Pastan e Ceci (Paste cu năut).
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați sosul de roșii și amestecul de apă și continuați să fierbeți.
Între timp, așezați jumătate din năut în vasul unui robot de bucătărie și piure.
Așezați nautul rămas într-un castron mare și amestecați piureul de naut, împreună cu 1 cană de apă caldă.
Transferați acest amestec în oală cu amestecul de sos de roșii și condimentați cu sare și piper după gust. Aduceți la fierbere și adăugați pastele, gătind la fierbere până când pastele sunt fragede, dar al dente.
Serviți imediat, împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.