Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan și Gratin de pui. O porție conține 1372 calorii, 85g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 5,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, cățel de usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pastan și Gratin de pui, Gratin De Paste Cu Ciuperci, și Gratin de conopidă, paste și brânză.
Instrucțiuni
1
Tăiați coloana vertebrală, vârfurile aripilor și a doua îmbinare a aripilor de la găini, apoi tăiați fiecare pui în sferturi. Puneți coloana vertebrală, vârfurile aripilor, articulațiile secundare și măruntaiele (cu excepția ficatului) într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă, țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sferturi de pui și readuceți lichidul la fierbere, îndepărtând orice spumă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 40 de minute.
4
Transferați sferturile de pui cu clești într-o tigaie superficială. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea de pe piele și oase, transferând carnea pe o tăietură și readucând pielea și oasele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
5
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch și rezervați-l într-un castron mare. Se fierbe stocul 40 de minute, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați grăsimea și puneți deoparte 4 căni de stoc pentru a face sos. (Rezervă stocul rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 feluri de mâncare cu unt de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți untul (1 băț) într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați lapte și stoc rezervat (4 căni) într-un flux lent, șoptind, apoi aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc și se amestecă în CR aproxormme fra fra, sare, piper, cayenne, 2 căni Gruyulincrobre și 1/2 cană Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Parmigiano Reggiano
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Gruyere
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când nu este destul de al dente, 8 până la 10 minute (pastele ar trebui să fie încă ferme), apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală, apoi adăugați pui și sos, aruncând în strat. Împărțiți amestecul de paste între feluri de mâncare gratinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
7
Aruncați firimiturile de pâine cu restul de 4 căni Gruyulinculrore și 3/4 cană Parmigiano-Reggiano, apoi presărați uniform peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano Reggiano
Gruyere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Coaceți gratinurile până când firimiturile se rumenesc și sosul clocotește, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Dacă folosiți pui de rotisor, trageți carnea din oase și rezervați, apoi faceți stoc gătind pielea și oasele cu țelină, morcov, ceapă, usturoi, cimbru, sare, boabe de piper și 8 căni de apă cu 40 de minute în total înainte de strecurare.Puiul poate fi braconat și stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit separat, acoperit.Firimiturile de pâine pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei.Brânzeturile pot fi rase cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2