Înghețată De Rozmarin De Arțar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de sirop de arțar, jumătate și jumătate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Copane De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți jumătate și jumătate la foc mic și adăugați rozmarin. Gatiti la cel mai mic foc posibil timp de 20 de minute, acoperit, amestecand ocazional fundul.
Combinați gălbenușurile de ou și siropul de arțar într-un castron și bateți până se combină foarte bine. Adăugați încet aproximativ 1/3 de lactate în castron, câte o lingură pe rând, șoptind constant. Apoi transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în oală și bateți pentru a combina.
Gatiti crema la foc mediu mic, batand frecvent, pana se ingroasa pentru a acoperi spatele unei linguri, dar un deget glisat lasa o linie curata.
Se adaugă sare după gust, apoi se strecoară într-un recipient pentru a se răci peste noapte la frigider.
A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata la congelator timp de câteva ore, astfel încât să se poată întări.