Paste și Fagioli III

Paste și Fagioli III
Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pastan e Fagioli III ar putea fi un excelent fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 556 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes necesită fasole cannellini, oregano, Ulei de măsline și ciuperci. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli).

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand se face, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele, dar rezervați apă pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul și sotati usturoiul, ceapa și ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați escarola deasupra legumelor în tigaie și acoperiți până când escarola se ofilește. Se amestecă sosul de roșii și fasolea. Condimentează cu oregano și zahăr, sare și piper după gust. Se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
EscarolaEscarola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
FasoleFasole
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă pastele fierte în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
SosSos
6
Se amestecă în 1 cană de apă rezervată pentru paste; amestecați mai mult dacă este necesar pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Pastan e Fagioli poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs doar în cei mai buni ani de recoltă, cu struguri din zonele de cultivare a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșie rubinie profundă. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O gură plină, lungă și caldă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista