Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pasta Alla Norma)

Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pasta Alla Norma)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma). Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 728 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 206 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână Penne rigate, ricotta salată îmbătrânită, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Pastan Alla Norma, Pastan Alla Norma, și Pastan Alla Norma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 12 inci la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cât de multe vinete se potrivește într-un singur strat și condimentați cu sare. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand vinetele se rumenesc bine pe ambele parti, aproximativ 10 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați vinetele pe o farfurie și puneți-le deoparte. Repetați cu vinetele rămase, adăugând ulei de măsline după cum este necesar, până când toate vinetele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Adăugați orice ulei de măsline rămas și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Se încălzește până când uleiul de măsline strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de piper și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, dar usturoiul nu este rumenit, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu până se încorporează uniform și pasta de roșii începe să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați roșiile zdrobite și sucul lor. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă într-o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată și gătiți penne conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați sos în paste și aruncați pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a subția sosul până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Adăugați felii de vinete și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
13
Serviți pastele imediat, stropite cu ulei de măsline extravirgin, garnisite cu ricotta salată rasă și frunze de busuioc rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista