Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pasta Alla Norma)

Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pasta Alla Norma)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma). Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 728 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 206 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână Penne rigate, ricotta salată îmbătrânită, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Pastan Alla Norma, Pastan Alla Norma, și Pastan Alla Norma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 12 inci la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cât de multe vinete se potrivește într-un singur strat și condimentați cu sare. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand vinetele se rumenesc bine pe ambele parti, aproximativ 10 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați vinetele pe o farfurie și puneți-le deoparte. Repetați cu vinetele rămase, adăugând ulei de măsline după cum este necesar, până când toate vinetele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Adăugați orice ulei de măsline rămas și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Se încălzește până când uleiul de măsline strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de piper și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, dar usturoiul nu este rumenit, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu până se încorporează uniform și pasta de roșii începe să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați roșiile zdrobite și sucul lor. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă într-o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată și gătiți penne conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați sos în paste și aruncați pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a subția sosul până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Adăugați felii de vinete și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
13
Serviți pastele imediat, stropite cu ulei de măsline extravirgin, garnisite cu ricotta salată rasă și frunze de busuioc rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista