Pastele speciale de Mardi Gras De la Grant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 536 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste speciale de Mardi Gras Grant, Louisiana Mardi Gras Paste, și Mardi Gras Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fettuccina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa verde, ciupercile și cârnații de andouille până când ciupercile încep să-și elibereze lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și roșiile și se gătește, amestecând des, până când usturoiul este parfumat, 3 minute; se amestecă creveții și se gătește și se amestecă până când creveții sunt opaci și roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă vin alb și suc de lămâie și se gătește până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
5
Se toarnă smântână grea și se gătește până când crema s-a redus și s-a îngroșat. Se amestecă ardeiul gras verde, roșu și galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6
Aruncați aproximativ 2 linguri de unt rece tăiat cubulețe. Ținând tigaia de mâner, rotiți sosul la foc mediu-mic până când untul s-a topit și încorporat; repetați de mai multe ori cu încă 2 linguri de unt până când se încorporează tot untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți sosul de pe foc și amestecați pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Aruncați ușor sosul cu fettuccina gătită pentru a servi.