Paste Ricotta și lămâie-busuioc

Pastele Ricottan și lămâie-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Dacă aveți busuioc, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste De Lămâie Cu Ricottan Și Busuioc, Paste Ricottan și lămâie-busuioc, și Paste Ricotta cu lămâie cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Combinați ricotta, următoarele 5 ingrediente (prin piper) și lichidul de gătit rezervat într-un castron mare.
Adăugați pastele și aruncați pentru a combina.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Notă de vin: Wolf Blass South Australian Chardonnay, în jur de 12 USD, este un număr clasic care are un gust de două ori mai mare decât prețul. Combină fructele de lămâie și un sărut moale de stejar prăjit pentru a completa zestul pastelor și nuca din fasolea verde.