Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linguine leneșă cu roșii Cherry și ierburi, Paste cu roșii și ierburi proaspete, și Sparanghel prăjit, pancetta și paste cu roșii cherry.
Instrucțiuni
Așezați 2 căni de făină într-un castron mare. Faceți bine în centru.
Adăugați 1/2 cană de apă fierbinte, 4 lingurițe de ulei și un vârf de sare la bine și amestecați pentru a combina. Amestecați treptat făina în ingrediente umede, adăugând 1/2 cană de apă rămasă pentru a forma aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină dacă este lipicioasă, aproximativ 5 minute. Adunați aluatul în minge.
Transferați aluatul în castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 1 oră la temperatura camerei.
Praf ușor foaie mare de copt cu făină.
Așezați aluatul pe suprafața de lucru și tăiați felia groasă de 1/2 inch.
Rulați aluatul între palmele mâinilor și suprafața de lucru ușor făinată până la o frânghie groasă de 1/3 inch. Repetați cu încă 5 felii de aluat, rulând fiecare în frânghie.
Tăiați frânghiile în lungimi de 1 inch. Folosind 2 degete, împingeți vârful degetelor în aluat în timp ce îl trageți spre dvs. pentru a forma amprente orizontale.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas în loturi. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți cu prosop de bucătărie uscat, apoi folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.
Încălziți restul de 1/2 cană de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa, pancetta și piperul și saut-ul până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile cu orice suc și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în 16 frunze de busuioc și oregano. Condimentează după gust cu sare.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați pastele și fierbeți până se înmoaie, dar încă ușor ferm pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine; reveniți la oală.
Adăugați jumătate de sos și 1/2 cană de brânză rasă și aruncați la foc mediu până se încălzește, aproximativ 2 minute. Împărțiți pastele între boluri. Lingura sos rămas peste.
Se ornează cu crenguțe de busuioc.
Serviți, trecând separat brânza rasă.