Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi

Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linguine leneșă cu roșii Cherry și ierburi, Paste cu roșii și ierburi proaspete, și Sparanghel prăjit, pancetta și paste cu roșii cherry.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 căni de făină într-un castron mare. Faceți bine în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1/2 cană de apă fierbinte, 4 lingurițe de ulei și un vârf de sare la bine și amestecați pentru a combina. Amestecați treptat făina în ingrediente umede, adăugând 1/2 cană de apă rămasă pentru a forma aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată. Frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină dacă este lipicioasă, aproximativ 5 minute. Adunați aluatul în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați aluatul în castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Praf ușor foaie mare de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați aluatul pe suprafața de lucru și tăiați felia groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați aluatul între palmele mâinilor și suprafața de lucru ușor făinată până la o frânghie groasă de 1/3 inch. Repetați cu încă 5 felii de aluat, rulând fiecare în frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Tăiați frânghiile în lungimi de 1 inch. Folosind 2 degete, împingeți vârful degetelor în aluat în timp ce îl trageți spre dvs. pentru a forma amprente orizontale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas în loturi. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți cu prosop de bucătărie uscat, apoi folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Încălziți restul de 1/2 cană de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se adaugă ceapa, pancetta și piperul și saut-ul până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PiperPiper
CeapăCeapă
11
Adăugați roșiile cu orice suc și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
12
Se amestecă în 16 frunze de busuioc și oregano. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SareSare
13
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați pastele și fierbeți până se înmoaie, dar încă ușor ferm pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
15
Se scurge bine; reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Adăugați jumătate de sos și 1/2 cană de brânză rasă și aruncați la foc mediu până se încălzește, aproximativ 2 minute. Împărțiți pastele între boluri. Lingura sos rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Se ornează cu crenguțe de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
18
Serviți, trecând separat brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista