Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Pasta Puttanesca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 641 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $1.59 pe portie. 1099 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, capere, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa pentru paste: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă). În timp ce apa se încălzește, începeți să faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Gatiti ceapa, hamsii, usturoi: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie mare, adâncă, saut. Când uleiul este fierbinte, gătiți ceapa până când sunt moi și translucide, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce ceapa se gătește, amestecați hamsiile tocate împreună cu o parte din uleiul din cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul tocat fin și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Se amestecă pasta de roșii și se gătește timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile zdrobite, oregano, fulgi de ardei iute, măsline și capere. Aduceți sosul la foc mic, apoi reduceți focul la minim pentru a menține un foc mic, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Gatiti spaghetele: cand apa de paste sarata este la fierbere, adaugati pastele. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, la al dente, fierte, dar inca usor ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Adăugați pătrunjel, apă în sos: amestecați pătrunjelul în sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați puțină apă de paste în sos pentru a o subția dacă a devenit prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serveste: 
12
Scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare. Dacă doriți, amestecați puțin ulei de măsline în paste, astfel încât pastele să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați sosul în valoare de oală în paste și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Serviți în boluri puțin adânci, cu mai mult sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista