Paste plate cu dovlecei: dovlecei Scialatielli ai
Paste plate cu dovlecei: dovlecelul Scialatielli ai necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,84 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 597 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, frunze de pătrunjel cu frunze plate, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 63%. Omletă Plată De Dovlecei, 7 Paste grozave de dovlecei Plus dovlecei și cârnați de pui paste Penne, și Paste Cu Dovlecei, Flori De Dovlecei Și Ceapă Caramelizată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere și umpleți vasul cu cuburi de gheață și apă. Blanch busuiocul în apa clocotită timp de 10 secunde, apoi reîmprospătați în apa cu gheață.
Se scurge și se toacă mărunt.
Faceți o movilă de făină, apoi faceți o fântână în centru. Spargeți ouăle în fântână, turnați laptele și adăugați busuiocul. Folosind o furculiță, amestecați încet amestecul de ouă în făină pentru a forma un aluat umed.
Adăugați brânza rasă și, lucrând acum cu mâinile, aduceți aluatul împreună și frământați 8 până la 10 minute pentru a forma un aluat neted. Se lasă să se odihnească 15 minute acoperite cu folie de plastic.
Configurați o mașină de rulat paste și tăiați o bucată de aluat de paste de mărimea unei mingi de tenis.
Rulați pastele prin role pe cea mai largă setare, apoi pliați-le cu treimi și treceți-le din nou pe aceeași setare. Repetați acest lucru de trei ori, având grijă să adăugați foarte puțină făină, deoarece va usca pastele. Rulați pastele prin următoarele două setări mai subțiri. Ar trebui să fie destul de gros.
Așezați foaia de paste pe o tăietură cu făină și folosiți un cuțit pentru a tăia transversal în benzi de 1/3 inch.
Așezați tăiței tăiați pe un prosop de bucătărie și acoperiți cu altul.
Rulați și tăiați pastele rămase în același mod.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 6 linguri de ulei și usturoi la foc mediu până când usturoiul devine maro auriu deschis, 2 până la 3 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile și fulgii de chili și gătiți încă 2 minute.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până se înmoaie încă al dente, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și aruncați în tigaie cu dovleceii și puneți tigaia la foc mare. Gatiti sa se incalzeasca, aproximativ 1 minut, iar pastele si sosul au devenit una.
Adăugați pătrunjelul și aruncați cu restul de 4 linguri de ulei, de pe foc.
Se toarnă într-un vas de servire încălzit și se servește cu piper.