Paste Paella

Paste Paella
Pastele Paella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 542 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre mică, conserve de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste de fructe de mare inspirate de Paellan cu un sos de cremă de coniac, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paella de crustacee (Paella de Marisco) din ' Spania.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mediu-mare. Rupeți pastele în lungimi de 3 până la 4 inci și aruncați în ulei; amestecați adesea până devin aurii, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și turmericul; se amestecă până când ceapa este moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă bulionul și roșiile, inclusiv sucul; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
SucSuc
4
Răspândiți nivelul amestecului. Distribuiți uniform inimile și scoicile de anghinare, dacă utilizați,peste paste. Acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute. Distribuiți uniform creveții, peștele și mazărea peste paste. Acoperiți și gătiți până când scoicile s-au deschis și peștele este abia opac în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
CrevețiCreveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ScoiciScoici
PastePaste
PeștePește
MazăreMazăre
5
Descoperiți și gătiți până când pastele au absorbit cea mai mare parte a lichidului și încep să se rumenească pe fund, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Garnisiți cu pene de lămâie pentru a stoarce peste fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Fructe De MareFructe De Mare
8
Serviți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista