Paste Jambalaya
Pasta Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de kielbasa de curcan, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Jambalaya, Paste De Creveți Jambalaya, și Paste Cu Fructe De Mare Jambalaya.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați condimente; saut 1 minut.
Adăugați fasole, roșii și kielbasa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 10 minute sau până se îngroașă.
Combinați amestecul de fasole și pastele într-un castron mare. Se acoperă cu brânză.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.