Paste Jambalaya

Paste Jambalaya
Pasta Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de kielbasa de curcan, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Jambalaya, Paste De Creveți Jambalaya, și Paste Cu Fructe De Mare Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați condimente; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați fasole, roșii și kielbasa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Combinați amestecul de fasole și pastele într-un castron mare. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista