Paste grecești cu chiftele

Paste grecești cu chiftele
Pastele grecești cu chiftele ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste grecești cu chiftele, Paste De Dovlecei De Inspirație Greacă-Chiftele De Curcan Feta, și Giroscoape grecești cu chiftele.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați pesmetul, următoarele 5 ingrediente și 1 1/2 linguri de pătrunjel într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați albușuri de ou, amestecând amestecul până când se combină. Formați amestecul în chiftele de 12 (1 1/2 inch); acoperiți și răciți chiftelele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ChifteleChiftele
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți bine; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți chiftelele în tigaie. Puneți sosul marinara peste chiftele; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Coaceți la 375 timp de 12 până la 13 minute sau până când chiftelele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presara cu restul de 1 1/2 lingurite patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
9
Serviți peste orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1
Adăugați pesmet măsurat
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
2
Presărați chiftele cu brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
1
Ajută la modelarea chiftelelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
2
Se toarnă marinara peste chiftele
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista