Paste grecești cu chiftele
Pastele grecești cu chiftele ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste grecești cu chiftele, Paste De Dovlecei De Inspirație Greacă-Chiftele De Curcan Feta, și Giroscoape grecești cu chiftele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați pesmetul, următoarele 5 ingrediente și 1 1/2 linguri de pătrunjel într-un castron mediu.
Adăugați albușuri de ou, amestecând amestecul până când se combină. Formați amestecul în chiftele de 12 (1 1/2 inch); acoperiți și răciți chiftelele 5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scurgeți bine; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți chiftelele în tigaie. Puneți sosul marinara peste chiftele; se presară cu brânză.
Coaceți la 375 timp de 12 până la 13 minute sau până când chiftelele sunt gata.
Se presara cu restul de 1 1/2 lingurite patrunjel.
Presărați chiftele cu brânză
Ajută la modelarea chiftelelor
Se toarnă marinara peste chiftele