Paste Dulci De Miel Fiert

Paste Dulci De Miel Fiert
Pastele dulci de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 736 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ulei de măsline infuzat cu usturoi, paste pappardelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ciorbe de miel fiert cu Trahana Pastan și Ricotta Salata, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Picior De Miel Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează gambele de miel cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Shanks De MielShanks De Miel
2
Încălziți uleiul într-o oală grea mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a nu supraaglomera tigaia, căutați gambele pe toate părțile până se rumenesc profund, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți gambele pe o farfurie și adăugați portul. Aduceți la foc mic, răzuind orice biți maro de pe fundul tigaiei și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați condimentele de mulling, învelite în tifon sau într-o pungă de ceai de muselină. Întoarceți gambele în oală, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a acoperi carnea. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți gambele pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească. Aruncați condimentele de mulling. Se fierbe lichidul de fierbere până se reduce și se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, gătiți pastele la al dente conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare cu apă clocotită sărată, aproximativ 4 minute. Trageți carnea din oase, tăiați-o și adăugați-o în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți pastele și adăugați-le la carne și sos. Aruncați și serviți imediat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista