Paste Dulci De Miel Fiert
Pastele dulci de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 736 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ulei de măsline infuzat cu usturoi, paste pappardelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ciorbe de miel fiert cu Trahana Pastan și Ricotta Salata, Miel Fiert / Gambe De Miel, și Picior De Miel Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează gambele de miel cu sare și piper, după gust.
Încălziți uleiul într-o oală grea mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a nu supraaglomera tigaia, căutați gambele pe toate părțile până se rumenesc profund, aproximativ 7 minute.
Scoateți gambele pe o farfurie și adăugați portul. Aduceți la foc mic, răzuind orice biți maro de pe fundul tigaiei și reduceți cu 1/
Adăugați condimentele de mulling, învelite în tifon sau într-o pungă de ceai de muselină. Întoarceți gambele în oală, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a acoperi carnea. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți gambele pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească. Aruncați condimentele de mulling. Se fierbe lichidul de fierbere până se reduce și se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, gătiți pastele la al dente conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare cu apă clocotită sărată, aproximativ 4 minute. Trageți carnea din oase, tăiați-o și adăugați-o în sos.
Scurgeți pastele și adăugați-le la carne și sos. Aruncați și serviți imediat. Bucurați-vă!