Paste de vită și papioane
Carne de vită și papioane paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 404 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, carne de vită măcinată, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză de vită și papioane, Cârnați italieni și papioane de Paste, și Cârnați italieni și papioane de Paste.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele cu papion și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 10 minute; scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă usturoiul și se gătește 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă roșiile, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Așezați pastele cu papion într-un vas mare de servire și turnați amestecul de carne de vită măcinată peste paste.
Se presară busuiocul tocat. Aruncați ușor pentru a combina și presărați parmezan înainte de servire.