Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago

Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago
Pastele de roșii uscate la soare Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână roșii la grătar, uscate la soare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți 2 căni de cremă până la barbotare. Urmăriți cu atenție, pentru a vă asigura că nu fierbe. Se amestecă bulionul și brânza Asiago. Se amestecă cu un bici până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Se amestecă roșiile uscate la soare. Puneți deoparte sau acoperiți și refrigerați pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
8
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Sotati ceapa rosie pana cand este moale si translucida. Se amestecă usturoiul și slănina gătită și se gătește 2 minute. Se amestecă ceapa verde, puiul și 1 cană smântână. Gatiti, amestecand, pana cand crema este incalzita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
10
Adăugați sosul de cremă Asiago și încălziți-l. Aruncați cu paste fierte până când sunt acoperite uniform și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De SmântânăSos De Smântână
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză AsiagoBrânză Asiago
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista