Paste de roșii cherry carbonizate cu piper Alpeppo
Pastele de roșii cherry carbonizate cu piper Alpeppo sunt un lactate gratuit garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, paste perciatelli, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de porumb carbonizat și roșii Cherry cu dovlecei și ridichi, Paste Florentine de pui cu busuioc de roșii carbonizate cu pesmet cu unt de ierburi, și Penne de ardei roșu cu Puttanesca de roșii Cherry.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați apă de paste pentru ceașcă și scurgeți pastele.Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mare, până când mănunchiuri de fum ies din tigaie.
Adăugați usturoiul, piperul de Alep și cimbru și gătiți câteva secunde până când sunt parfumate.
Adăugați roșiile, amestecați pentru a acoperi în ulei, apoi gătiți, învârtindu-se ocazional, până când roșiile sunt carbonizate și pe cale să izbucnească, aproximativ 4 minute. Scoateți imediat de pe foc, adăugați pastele scurse, melasa de rodie, cana de apă pentru paste, amestecați pentru a acoperi, gusta și adăugați sare sau zahăr după dorință.
Adăugați apa rămasă pentru paste, după cum este necesar, astfel încât sosul să acopere delicat fiecare fir de paste.Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, nuci și busuioc sau pătrunjel și se aruncă pentru a acoperi pastele. Gustați, adăugați mai multă sare și piper Alep după dorință și serviți imediat.