Paste de roșii cherry carbonizate cu piper Alpeppo

Paste de roșii cherry carbonizate cu piper Alpeppo
Pastele de roșii cherry carbonizate cu piper Alpeppo sunt un lactate gratuit garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, paste perciatelli, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de porumb carbonizat și roșii Cherry cu dovlecei și ridichi, Paste Florentine de pui cu busuioc de roșii carbonizate cu pesmet cu unt de ierburi, și Penne de ardei roșu cu Puttanesca de roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați apă de paste pentru ceașcă și scurgeți pastele.Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mare, până când mănunchiuri de fum ies din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați usturoiul, piperul de Alep și cimbru și gătiți câteva secunde până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați roșiile, amestecați pentru a acoperi în ulei, apoi gătiți, învârtindu-se ocazional, până când roșiile sunt carbonizate și pe cale să izbucnească, aproximativ 4 minute. Scoateți imediat de pe foc, adăugați pastele scurse, melasa de rodie, cana de apă pentru paste, amestecați pentru a acoperi, gusta și adăugați sare sau zahăr după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați apa rămasă pentru paste, după cum este necesar, astfel încât sosul să acopere delicat fiecare fir de paste.Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, nuci și busuioc sau pătrunjel și se aruncă pentru a acoperi pastele. Gustați, adăugați mai multă sare și piper Alep după dorință și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista