Paste de nuc di Campania
Pasta de nuc di Campania ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 101G de grăsime, și un total de 1371 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Midii În Stil Campania, Cartofi Campania Sonia Carbone cu ardei, și Paste cu sos de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie uscată așezată la foc mediu, prăjiți nuca timp de două sau trei minute, amestecând des. Ar trebui să fie ușor rumenite și parfumate.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a continua.
Puneți nucile într-un robot de bucătărie cu frunzele de pătrunjel și pulsați până când se obține o textură fină.
Adăugați untul și pulsați de câteva ori pentru a amesteca oarecum.Porniți din nou mașina și adăugați treptat uleiul de măsline într-un flux constant, cu lama rotind continuu. Odată ce se obține un amestec gros și cremos complet emulsionat, opriți mașina și adăugați usturoiul, parmezanul, smântâna și câte un vârf de sare și piper. Pulsați amestecul de mai multe ori pentru a se amesteca bine.Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita si apa sarata pana la al dente.
Scurgeți și aruncați pastele cu sosul de nucă.
Serviți imediat cu brânză suplimentară pentru stropire.