Paste de lămâie cu sparanghel și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de lămâie cu sparanghel și slănină. O porție conține 722 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei jalape, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Sparanghel Lemony, Paste De Lămâie Cu Ricotta, Sparanghel Și Mazăre, și Paste Pancetta Cu Sparanghel Violet Lemony pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați sparanghel și gătiți până când este doar fraged, dar încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Transferați într-o baie de gheață pentru a vă răcori. Se usucă cu grijă și se lasă deoparte. Păstrați apa pe aragaz pentru paste.
Adăugați slănină într-o cratiță mare sau cuptor olandez și puneți la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand slanina este crocanta si redata, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghel, creșteți căldura la mare și gătiți, aruncând și amestecând frecvent până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați albușuri de scallion și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se adaugă 1 cană de apă de gătit sparanghel în tigaie.
Puneți apa de sparanghel la fiert și adăugați pastele. Gatiti conform instructiunilor pachetului pana la al dente.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă pentru paste și adăugați în oală cu slănină și sparanghel. Nu întoarceți oala la căldură.
Adăugați suc de lămâie și coajă, jalapeincormo, unt, pătrunjel, verdeață de scallion și mult piper negru. Se amestecă până se topește untul.
Adăugați brânză rasă și apă suplimentară pentru paste, amestecând până cândse atinge consistența dorită. Condimentează după gust cu sare și mai mult piper.
Serviți imediat, garnisind cu Parmigiano Reggiano ras.