Paste de fructe de mare inspirate de Paella cu sos de cremă de coniac

Paste de fructe de mare inspirate de Paella cu sos de cremă de coniac
Paellan inspirat fructe de mare paste cu un sos de crema de coniac ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 357 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea de mare, coada de homar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de porumb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Paste de fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Turcia în sos de cremă de coniac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți jumătate din unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați jumătate din șobolani și o parte din amestecul de condimente paella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3
Adăugați crema și fierbeți timp de 5 minute. Apoi adăugați brânza și jumătate de usturoi și amestecați repede până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați un sfert din stocul de fructe de mare, coniacul și coaja de lămâie în sos și lăsați acest lucru să se reducă până la gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
ConiacConiac
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Înmuiați tăiței de orez uscați în apă caldă pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Presărați carnea de crab, creveții și homarul cu un amestec de condimente paella și sare. Luați o parte din tăiței și așezați-vă pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
CrabmeatCrabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Adăugați o porție de carne de crab, creveți și homar în mijlocul tăiței și înfășurați-le. Repetați pașii pentru " pachetele de tăiței de orez cu fructe de mare."
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Încălziți uleiul într-o oală grea și prăjiți adânc mănunchiurile de tăiței până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Într-o tigaie adăugați untul rămas, usturoiul și șalotele și gătiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați restul de fructe de mare și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
13
Adăugați midii în bulion și aburiți până se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
14
Așezați pachetul de fructe de mare prăjite în mijlocul unui bol și sosul de lingură în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Așezați midii în fiecare colț al bolului (4 pe porție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca gloată Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Un soi clasic de struguri spaniol din podgoriile noastre cultivate durabil din Paso Robles. Dacă Don Quijote ar fi un vin, acesta ar fi—perfect cu paella, ardei roșii umpluți și ciuperci marinate.Arome de prune negre, lemn dulce și smochine coapte. Arome luxuriante de plăcintă de mure, sarsaparilla și cutie de trabucuri. Taninuri rustice seducătoare la final.Maturat timp de nouă luni în butoaie de stejar francez și American (27% stejar nou)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista