Paste de coajă cu cârnați și verdeață
Pastele de coajă cu cârnați și verdeață durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 496 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. 85 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de paste" conchiglie", sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Anelletti Cu Cârnați Și Verdeață, Paste Coapte Cu Verdeață De Păpădie Și Cârnați, și SNAP Challenge: paste Penne cu cârnați și verdeață.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă sărată la fierbere (1 lingură de sare).
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când sunt al dente.
În timp ce pastele sunt pregătite, încălziți 1 1/2 căni de apă cu 1/2 linguriță de sare într-o cratiță până la fierbere.
Adăugați kale sau rabe și gătiți timp de 8 minute sau până se înmoaie. Se strecoară și se lasă deoparte.
În timp ce verdele se gătește, scoateți cârnații din carcase (dacă sunt în legături) și sfărâmați-vă pe o tigaie mare de saut.
Se încălzește la foc mediu și se gătește ușor până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate cârnații din tigaie într-un castron, puneți deoparte.
Se adauga ceapa verde tocata la tigaie, saut pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Când pastele sunt gata, scurgeți și adăugați în tigaie cu ceapa verde.
Adăugați cârnații și varza (sau rabe) în tigaie și aruncați pentru a combina.
Adăugați fulgi de ardei chile după gust.
Notă: s-ar putea să doriți să încercați să experimentați cu adăugarea unor ardei gras saut.