Paste de anghinare și ardei roșu prăjit

Paste de anghinare și ardei roșu prăjit
Anghinarea și pastele prăjite cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați paste penne, inimi de anghinare în apă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele penne in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati inimile de anghinare, ardeiul gras rosu, ceapa, ciupercile, usturoiul si busuiocul in tigaia fierbinte pana cand ceapa si ciupercile sunt complet fragede, 15-20 de minute. Condimentează amestecul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Turnați bulionul de pui în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Reduceți căldura la minim. Se amestecă sosul Alfredo în amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Întindeți brânza de vaci în fundul unei caserole; se toarnă amestecul de sos Alfredo peste brânza de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Sos AlfredoSos Alfredo
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Adăugați pastele penne și amestecați. Acoperiți caserola cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista