Paste cu spanac și năut

Paste cu spanac și năut
Pastele cu spanac și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 de calorii, 25 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, fasole garbanzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Paste cu spanac și năut, Paste crete cu spanac și năut și Dinner Tonight: Paste cu spanac, năut și bacon.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă cu 2 lingurițe de sare de mare. Gătiți linguine la fierbere până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 11 minute; se scurge, rezervând 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă Sau După Gust1/4 Cană Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă Sau După Gust
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Sau Mai Mulți După Gust (opțional)1/2 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Sau Mai Mulți După Gust (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Sare De Mare, împărțită1 Lingură Sare De Mare, împărțită
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei incins pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați spanacul, roșiile și fasolea garbanzo; gătiți și amestecați până când spanacul începe să se ofilească, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Asezonați amestecul de spanac cu lingurița rămasă de sare de mare, maghiran, piper negru și fulgi de ardei roșu. Reduceți căldura la minim. Se amestecă linguina scursă cu amestecul de spanac pentru a se acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
MaghiranMaghiran
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Adăugați ulei de măsline suplimentar sau apă rezervată pentru paste pentru a obține nivelul preferat de umiditate în vas. Acoperiți cu brânză Pecorino-Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista