Paste cu spanac și năut
Pastele cu spanac și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 de calorii, 25 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, fasole garbanzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Paste cu spanac și năut, Paste crete cu spanac și năut și Dinner Tonight: Paste cu spanac, năut și bacon.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă cu 2 lingurițe de sare de mare. Gătiți linguine la fierbere până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 11 minute; se scurge, rezervând 1/2 cană de apă.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei incins pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați spanacul, roșiile și fasolea garbanzo; gătiți și amestecați până când spanacul începe să se ofilească, încă 1 până la 2 minute.
Asezonați amestecul de spanac cu lingurița rămasă de sare de mare, maghiran, piper negru și fulgi de ardei roșu. Reduceți căldura la minim. Se amestecă linguina scursă cu amestecul de spanac pentru a se acoperi uniform.
Adăugați ulei de măsline suplimentar sau apă rezervată pentru paste pentru a obține nivelul preferat de umiditate în vas. Acoperiți cu brânză Pecorino-Romano.