Paste cu sos de brânză roșie-albastră

Paste cu sos de brânză roșie-albastră
Pastele cu sos de brânză roșie-albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 707 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, brânză, brânză suplimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Paste cu sos de roșii cu brânză albastră, Sosul de brânză albastră Bea pentru Paste, și Paste cu sos de spanac cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei de măsline. Când este fierbinte, adăugați usturoi tocat și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă roșiile scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați zahăr, sare, piper și piper roșu zdrobit după gust. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, amestecand ocazional.Reduceți căldura la minim. Se amestecă brânza albastră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați smântână și amestecați, apoi puțin strop de jumătate și jumătate dacă sosul este prea gros. Gatiti un minut sau doua, gustand si adaugand mai multe condimente ca needed.At foarte, foarte, foarte ultimul minut. aruncați spanacul. Aruncați imediat pastele fierte și scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Serviți imediat!
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista