Paste cu roșii, spanac, busuioc și Brie
Rețeta Paste cu roșii, spanac, busuioc și Brie pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 553 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de gust de sare și piper, paste fettuccine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cremoase cu busuioc de roșii cu spanac, Paste cu spanac și parmezan cu busuioc de roșii Cherry, și Paste cu Brie, roșii, măsline și busuioc.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu apă sărată pentru prepararea pastelor (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă). În timp ce apa se încălzește, pregătiți ingredientele. Odată ce apa fierbe, adăugați pastele și gătiți până la al dente (fierte, dar încă puțin ferme la mușcătură).
Încălziți brie cu roșii, usturoi, ulei de măsline, lămâie, la cuptorul cu microunde: în timp ce pastele se gătesc, așezați usturoiul, uleiul de măsline, roșiile tocate, bucățile de brie (asigurați-vă că tăiați coaja albă!), coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde.
Cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute sau până când brie este topit și moale. (Dacă nu aveți cuptor cu microunde, așezați ingredientele într-un castron și lăsați să stea o oră sau două, astfel încât brie să se înmoaie.)
Aruncați pastele fierte cu roșii și brie, adăugați spanac și busuioc: odată ce pastele sunt gata, scurgeți-le și puneți-le în vasul cu brânza și roșiile.
Adăugați busuiocul și spanacul.
Aruncați împreună, astfel încât spanacul, busuiocul, brânza și roșiile să fie bine dispersate prin paste. Rupeți sau spargeți orice bucăți mari de brânză.
Presărați parmezan ras și piper negru proaspăt măcinat și aruncați mai mult pentru a încorpora.
Adăugați mai multă sare după gust.