Paste cu rață Confit și varză Savoy
Pastele cu rață Confit și varză Savoy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 737 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, vin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de varză și rădăcină de țelină cu Confit de praz, Rață glazurată cu miere cu varză Savoy, și Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați picioarele de rață, începând cu părțile pielii în jos și întorcându-se o dată, până când pielea este aurie și o parte din grăsime este redată, 6 până la 8 minute în total.
Transferați pe o tăietură, rezervând tigaia. Când picioarele de rață sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea și răzuiți și rezervați orice grăsime vizibilă, apoi tăiați pielea în bucăți de aproximativ 1/4 inch. Întoarceți pielea și grăsimea în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional și apăsând pe bucăți mai mari, până când grăsimea este redată și crăpăturile sunt aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați crăpăturile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În timp ce crăpăturile gătesc, trageți carnea de rață de pe picioare în benzi groase de aproximativ 1/4 inch, aruncând oasele și orice zgâriere.
Rezervați 2 linguri de grăsime în tigaie, aruncând restul, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță sare la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Adăugați varză și 1/2 linguriță sare și gătiți, amestecând și întorcând ocazional cu clești, până când varza este ușor ofilită, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin și gătiți, amestecând, până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion de pui și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când varza este foarte fragedă, 25 până la 30 de minute.
În timp ce varza fierbe, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Transferați amestecul de varză în oala de paste împreună cu untul și rața mărunțită și gătiți la foc moderat, amestecând, până când untul este topit și rața este încălzită. Se amestecă pastele, pătrunjelul și piperul până se combină. (Dacă pastele arată uscate, amestecați puțină apă de gătit.) Condimentați cu sare și serviți crăpături pe lateral (pentru stropire peste paste).