Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan

Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan
Pastele cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, fulgi de ardei iute, parmezan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus prin simple rețete. 7723 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți, și Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce apa se încălzește la Pasul 1, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul feliat, fulgii de ardei iute, ierburile tocate mărunt și pătrunjelul tocat în ulei.  Gatiti un minut sau pana cand patrunjelul s-a ofilit si usturoiul emite un parfum puternic.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Părul de înger trecut se va găti în aproximativ 2 minute odată ce începe, așa că pregătește totul. Odată ce apa este la fierbere, adăugați pastele.  Gatiti la fierbere pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgeți pastele și clătiți scurt cu apă rece, suficient cât să opriți gătitul, dar nu atât încât să faceți pastele reci. Pastele ar trebui să fie încă destul de calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă sosul de usturoi cu ierburi peste paste și se aruncă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Presărați parmezan și piper negru proaspăt măcinat peste paste și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Serviți imediat ca garnitură. Reîncălzește bine dacă faci înainte.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista