Paste cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan
Pastele cu păr de înger cu usturoi, ierburi și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, fulgi de ardei iute, parmezan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus prin simple rețete. 7723 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Chiftele Picante de parmezan cu paste cu păr de înger, Paste cu păr de înger cu lămâie-parmezan cu creveți, și Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă).
În timp ce apa se încălzește la Pasul 1, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul feliat, fulgii de ardei iute, ierburile tocate mărunt și pătrunjelul tocat în ulei. Gatiti un minut sau pana cand patrunjelul s-a ofilit si usturoiul emite un parfum puternic.
Părul de înger trecut se va găti în aproximativ 2 minute odată ce începe, așa că pregătește totul. Odată ce apa este la fierbere, adăugați pastele. Gatiti la fierbere pana la al dente.
Scurgeți pastele și clătiți scurt cu apă rece, suficient cât să opriți gătitul, dar nu atât încât să faceți pastele reci. Pastele ar trebui să fie încă destul de calde.
Așezați pastele într-un castron mare.
Se toarnă sosul de usturoi cu ierburi peste paste și se aruncă ușor pentru a se combina.
Presărați parmezan și piper negru proaspăt măcinat peste paste și aruncați ușor pentru a combina.
Serviți imediat ca garnitură. Reîncălzește bine dacă faci înainte.