Paste cu pesto de rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu pesto de rucola. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 789 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de paste de păr înger, rucola ușor pentru bebeluși, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Arugula Pesto Paste, Arugula Pesto Paste, și Paste Primavera cu pesto de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și 1 cățel de usturoi feliat într-un robot de bucătărie sau blender; pulsați până se toacă grosier.
Adăugați suc de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline și pulsați pentru a forma o pastă groasă. Condimentează după gust cu sare kosher și piper negru. Pune deoparte.
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Acoperiți și păstrați cald.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 căței de usturoi rămași; gătiți 1 minut.
Adăugați roșiile și sarea kosher și piperul negru după gust; gătiți 3 până la 5 minute sau până când roșiile sunt fragede, dar își păstrează forma.
Aruncați pastele fierbinți cu pesto de rucola rezervat. Se acoperă cu mozzarella și se servește cu roșii sotate.