Pastele cu lumini strălucitoare Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bright lights swiss chard, zest de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu lumini strălucitoare Chard elvețian, Paste cu brânză elvețiană, și Paste Cu Brânză Elvețiană Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tulpinile de smog în cruce cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
2
Tăiați frunzele în benzi groase de 1/2 inch. Într-o cratiță mare cu apă clocotită, gătiți tulpinile până aproape fragede, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați tulpinile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați frunzele de smog în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurg frunzele și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
5
Gatiti malloreddus intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Într-o tigaie mare, topiți untul în 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie și gătiți la foc mic până când usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați tulpinile și frunzele de bietă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard Elvețian
9
Adăugați malloreddus în tigaie și aruncați până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați pastele într-un castron mare, încălzit, împrăștiați Gorgonzola deasupra și stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline. Folosind 2 linguri mari, aruncați scurt pentru a topi ușor brânza; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Note: Malloreddus este un mic paste crestate din Sardinia, care este adesea aromatizat cu șofran. Poate fi alb, galben strălucitor sau tricolor și se împerechează frumos cu mătgul multicolor. Malloreddus este disponibil prin comandă prin poștă de la Dean & DeLuca, 800-999-