Paste cu linte și Kale

Paste cu linte și Kale
Pastele cu linte și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 772 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă aveți apă, linte verde, acompaniamente: topping de pesmet și/sau parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Kale Și Linte, Linte, cârnați și varză, și Varză balsamică și linte neagră.

Instrucțiuni

1
Fierbeți lintea în apă (2 căni) cu 1/4 linguriță de sare într - o cratiță de 1 până la 1 1/2 litru, neacoperită, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, pentru a menține lintea abia acoperită, până se înmoaie, dar nu se destramă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
În timp ce lintea se fierbe, încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa cu piper și restul de 1/2 linguriță sare, amestecând, 1 minut. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și aurie (amestecați mai des spre sfârșitul gătitului), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți capacul și creșteți căldura până la moderat, apoi gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
În timp ce ceapa gătește, tăiați și aruncați tulpinile și coastele centrale din kale. Gatiti varza kale intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
KaleKale
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați varza cu clești într-o strecurătoare pentru a se scurge, apăsând ușor. Păstrați oala cu apă la fierbere, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toacă grosolan varza și se adaugă în ceapă împreună cu linte (inclusiv lichid de gătit cu linte), apoi se fierbe, amestecând, 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
CeapăCeapă
KaleKale
8
Adăugați pastele în lichidul de gătit kale și fierbeți, neacoperit, până când sunt al dente. Rezervați aproximativ 1 cană de lichid de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Adăugați paste în amestecul de linte împreună cu aproximativ 1/3 cană de lichid de gătit pentru paste (sau suficient pentru a menține pastele umede) și gătiți la foc mare, aruncând, 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Notele Bucătarilor
11
* Lintea și ceapa pot fi gătite cu până la 5 zile înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc complet, apoi acoperite. Reîncălziți la foc mic, subțierea cu apă, după cum este necesar.* Kale poate fi spălat și tăiat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă de plastic sigilată căptușită cu prosoape de hârtie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CeapăCeapă
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista