Pastele cu legume proaspete necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 225 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, morcovi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Paste cu Pancettan și legume proaspete, Paste cu legume proaspete și Pesto de coriandru, și Tagliolini al Crudaiolo: paste proaspete cu legume crude.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, sotati morcovii în ulei până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1-2 minute sau pana cand usturoiul este fraged. Se amestecă roșiile, broccoli, dovleceii, ardeiul verde și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil