Paste cu fasole și spanac

Pastele cu fasole și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, piper, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu spanac și fasole, Paste de tigaie de 20 de Minute cu roșii, spanac și fasole, și Spanac Cu Roșii, Fasole Albă Și Rețetă De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați fasolea într-o strecurătoare; așezați spanacul deasupra fasolei. Pune deoparte.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic.
Când pastele sunt gata, scoateți 1/4 cană de apă pentru paste din tigaie; deoparte.
Se toarnă apa rămasă de paste și pastele peste spanac și fasole într-o strecurătoare. Se amestecă 1/4 cană apă de paste rezervată în amestecul de ulei de măsline rezervat.
Scurgeți bine amestecul de paste; așezați într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de ulei de măsline peste amestecul de paste; aruncați bine.
Presărați parmezan și piper; aruncați bine.
Lăsați să stea 5 minute; serviți cald.