Paste cu ciuperci și sos de brânză Gorgonzola

Pastele cu ciuperci și sos de brânză Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 6. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu ciuperci și sos de dovleac-Gorgonzola, Paste în formă cu verdeață, inimi de anghinare, ciuperci Portobello și Gorgonzola, și Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare pana la al dente.
Se scurge bine și se menține cald.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați ceapă, usturoi, sare, piper și cimbru. Gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Adăugați bulionul de pui, smântâna grea, creșteți focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă, amestecând constant cu o lingură de lemn aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană de brânză gorgonzola și 1 lingură de pătrunjel. Amestecați bine și reglați condimentul după gust.
Adăugați pastele în sosul de ciuperci, amestecând bine și gătiți până când pastele sunt încălzite, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se presară cu restul de brânză gorgonzola și pătrunjel.