Chard elvețian cu năut și cuscus
Chard elvețian cu năut și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 655 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de chard elvețian, sare kosher, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chard Elvețian Și Năut, Năut și Chard elvețian, și Plăcintă cu oală de dovleac de iarnă cu ciorbă elvețiană și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuscusul într-un castron.
Adăugați 1 1/2 căni de apă clocotită și amestecați. Acoperiți bine și lăsați să stea 10 minute. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mic, prăjiți nucile de pin, agitând tigaia frecvent, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie. Întoarceți tigaia la foc mediu, adăugați uleiul și încălziți timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați năutul, stafidele, ciorba, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciorba este frageda, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură. Pufați cuscusul cu o furculiță și împărțiți între plăci individuale. Se acoperă cu ciorba și se presară cu nuci de pin.Sfat: este ușor să variați această rețetă de bază de la o săptămână la alta. Încercați să folosiți spanac în loc de ciorbă elvețiană, migdale în loc de nuci de pin sau coacăze ca substitut pentru stafide.