Pastele cu ciuperci Portobello durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 528 de calorii, 18 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet de vin roșu, ciuperci portabello, ulei de măsline și ardei gras. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este extraordinar. Pastele cu ciuperci Portobello, Pastele cu ciuperci Portobello și ciupercile Portobello prăjite cu ou poșat într-un sos cremos de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită cu sare gătiți pastele farfalle până al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farfalle
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, gătiți usturoiul, ciupercile, ardeiul gras roșu și dovlecelul până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați frecvent. Se amestecă cu oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă pastele fierte cu amestecul de ciuperci. Acoperiți cu parmezan ras.