Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de brânză cu spanac. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 378 calorii. Un amestec de parmezan, ulei de măsline extravirgin, tăiței de ou foarte largi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 77 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Paste cu brânză Asiago și spanac, Trei brânză spanac și paste coace, și Trei Brânză Spanac Paste Coace.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați tăiței de ou și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3
Scurgeți și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți usturoiul și spanacul 3 până la 5 minute, până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă în oală cu pastele scurse. Aruncați brânza de vaci. Se acoperă cu parmezan pentru a servi.