Paste cu Bacon și ciuperci

Paste cu Bacon și ciuperci
Bacon & paste de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de paste penne, ciuperci nasture, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 577 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Paste cu spanac, ciuperci și slănină de curcan (Paste cu dovlecei), Paste Cu Ciuperci-Bacon, și Chorizo, Bacon, ciuperci și paste de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in apa clocotita intr-o cratita mare antiaderenta conform instructiunilor ambalajului. Între timp, feliați ciupercile și tăiați slănina în bucăți de mușcătură cu foarfece sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Rezervați câteva picături de apă de gătit într-o cană sau castron, apoi scurgeți pastele și puneți-le deoparte. Prăjiți slănina și ciupercile în aceeași tigaie până devin aurii, aproximativ 5 minute. Păstrați căldura ridicată, astfel încât ciupercile să se prăjească în grăsimea de slănină, mai degrabă decât să transpire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Răsturnați pastele și apa rezervată înapoi în tigaie și amestecați la foc timp de 1 min. Scoateți tigaia de pe foc, puneți lingura în pesto și crme frache și cea mai mare parte a busuiocului și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se presară cu busuiocul rămas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista