Paste cremoase de pui și roșii

Paste cremoase de pui și roșii
Pastele cremoase de pui și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 389 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos cremos de paste alfredo, Paste, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste Cremoase De Pui Cu Roșii, Paste cremoase de roșii-busuioc cu pui, și Paste cremoase cu roșii uscate și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere. Între timp, într-o tigaie mare gătiți șalotele și usturoiul în ulei de măsline fierbinte la foc mediu-mare timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui. Gatiti si amestecati timp de 3 pana la 4 minute sau pana cand puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scurgeți grăsimea. Adăugați cu grijă vin sau bulion, busuioc tăiat și pătrunjel. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Într-un bol mare de amestecare combinați pastele fierte, amestecul de pui, sosul de paste Alfredo ușor cremos Classico sos, roșii uscate, lapte, 1/4 cană de parmezan și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Paste FiertePaste Fierte
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Transferați într-un vas de copt dreptunghiular de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se presară cu parmezan rămas. Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 350 de grade F timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult sau până când se încălzește și blatul este ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Garnisiți cu busuioc proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista